Permanente Laserontharing

Bij Sorelle Laser Clinic aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag ben je aan het juiste adres voor laserontharen. We stellen onze diensten voor iedereen beschikbaar

Laserontharing m.b.v.
Diode Ice Platina Laser

Heb je last van ongewenste, overmatige haargroei en/of ingegroeide haren?  In dat geval is definitieve laserontharing met een diode  laserapparaat de beste oplossing om van je ongewenste haargroei af te komen. 

Permanente laserontharing met de diode laser werkt snel en is zeer effectief. Met slechts 6-8 behandelingen ben je op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier verlost van je ongewenste haargroei. Met de Diode Ice Laser Platina beschikken wij over de laatste en beste technologie.

Laserontharing Den Haag

Wat is laser ontharen?
En hoe werkt het?

De Diode laser werd meer dan 40 jaar geleden ontdekt. Men constateerde dat laserlicht dat gebruikt werd voor de behandeling van bloedvaten ook haarvermindering kan veroorzaken. Hier zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken naar gedaan. Er werd aangetoond dat de diode laser de beste behandelresultaten gaf voor definitieve laserontharing.

Het is geschikt voor ALLE huidtypen! Het grote voordeel van de diode laser is dat het geschikt is voor alle huid- en haar typen. Dat wil dus zeggen dat mensen met een zeer lichte huid- en haartype tot en met zeer donkere huid- en haartype behandeld kunnen worden met de Diode Laser. In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL-behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengtes van het licht en de concentratie van de energie.

Hoeveel behandelingen definitieve laserontharing zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 6 a 8 behandelingen nodig zijn, maar dit kan per persoon variëren. Je zult het effect al 2 a 4 weken kunnen zien. Dan begint een deel van de behandelde haren los te laten en ontstaan er onbehaarde plekken. Je zult kale plekken zien ontstaan. Naarmate je meer behandelingen laserontharing ondergaat, zullen de kale plekken groter worden en de haargroei flink minder.

 

 

 

Voor- En Nazorg
permanent laser ontharen met Diode Laser

Wanneer je een laserontharing met Diode laser ondergaat zullen wij er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook jouw medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen om tot zo’n optimaal mogelijk eindresultaat te komen.
– Vanaf 2 weken voorafgaand aan de eerste behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank en/of geen zelfbruiningsmiddelen meer gebruiken. Dit ter voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen.
– Bescherm je huid met een zonbescherming met een factor van ten minste SPF 30.
– Vanaf 4 weken voorafgaand aan de eerste behandeling mag je de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, Epilady of door middel van epileren. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel, evenals het gebruik van een ontharingscrème.
– 1 a 2 dagen voor de behandeling het behandelen gebied scheren, trimmen of de haren knippen, tenzij door de behandelaar anders opgegeven.
– Op de behandeldag het gebied dat onthaard moet worden vrij houden van make-up of andere cosmetica.
– Trek witte lingerie aan i.p.v. donkere (in verband met hoge mate van lichtabsorptie).
– Trek makkelijk zittende kleding aan. Zo voorkom je huidirritatie door eventuele schuring op de behandelde gebieden.
– Er kan na de behandeling een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag.
– De eerste uren na de behandeling je huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig. Koude kompressen koelen de huid en gaan het eventuele brandige gevoel tegen.
– Na de behandeling 24 uur niet zwemmen, geen gebruik maken van whirlpool en/of sauna. Je mag wel douchen, maar niet te heet. Je huid moet tot rust komen.
– Zijn de oksels behandeld, gebruik dan de eerste 24 uur geen deodorant.
– Veel water drinken. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen.
– Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens.
– Na de behandeling kun je meteen weer de dagelijkse activiteiten hervatten.
– Trek of pluk niet aan de haartjes, deze vallen vanzelf uit.
– Nieuwe haargroei mag worden afgeschoren of geknipt. Het gebruik van ontharings- crème mag pas na 2 weken. Je mag niet harsen, epileren of een Epilady gebruiken.
– Niet in de zon of onder de zonnebank en/of geen zelfbruiningsmiddelen gebruiken. De huid moet zo veel als mogelijk de natuurlijke kleur behouden, zodat het risico op (tijdelijke) pigmentverschuivingen wordt beperkt en de behandeling steeds onder gelijkwaardige condities kan plaatsvinden.
– Bij ontharen van de benen kan na de behandeling de huid eventueel gaan jeuken. Als de huid tot rust is gekomen, kun je hiervoor zeer voorzichtig een licht scrubmiddel gebruiken om de haarresten te verwijderen. Dit helpt tegen de eventuele jeuk. Nooit krabben!
– Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van zelfbruiningsmiddelen voor elke behandeling door aan aan ons.
– Vermijd zoveel mogelijk overmatige zon op het behandelde gebied. Gebruik ook nu nog een sunblock met hoge beschermingsfactor met minimaal SPF30.

DutchEnglish
Scroll naar top