Fruitzuur peeling + Algen Peeling

Deze behandeling is geschikt voor jou indien je huid heel wat gewend is en tegen een flinke stoot kan. De combinatie van fruitzuurpeeling en de algen peeling zorgt ervoor dat je huid vernieuwd wordt binnen 10 dagen, wat voor een complete transformatie van de huid zal zorgen. De DÉCAAR Deep Phyto peeling i.c.m. algen peeling is op basis van fruitzuren en algen peeling. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht je huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen. Voor wie is de DÉCAAR Deep Phyto peeling i.c.m. algen peeling geschikt? 

Fruitzuur peeling.

De behandeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

  • Door de zon beschadigde huid
  • Pigmentatieproblemen
  • Rimpels en lijnen
  • Rokershuid
  • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans
  • Acne en acne littekens
  • Droge huid
  • Littekensn
  • Grove poriën
  • Verhoorning van de huid

Wat kun je verwachten van de algen peeling?

 De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen. De talgproductie van je huid wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans. Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd. 

Je poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn. DÉCAAR Deep Phyto peeling. Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het snel en diep in je huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen. 

DÉCAAR Deep Phyto peeling werkstoffen In de Deep Phyto peeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van je huid:

Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA) genoemd. Glycolzuur bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt. 

Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen. Melkzuur: Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

 

 

NABEHANDELING FRUITZUUR- EN ALGEN PEELING

Deze informatie is van belang na een behandeling van de huid verbeterende Algen Peeling. Lees deze informatie goed door voor een optimaal resultaat  70% meer resultaat na jouw behandeling?

De peeling werkt 10 dagen na de behandeling nog door. Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk om jouw huid te verzorgen met de producten van DÉCAAR. Hiermee verhoog je het behandelresultaat met 70%. De combinatie met de producten van een ander merk kunnen reacties veroorzaken en resultaten tegenwerken. De producten van DÉCAAR zijn speciaal samengesteld om te gebruiken na de Algen Peeling.

Drink 1,5L tot 2L water per dag. De Algen Peeling stimuleert de doorbloeding; hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Wanneer je niet voldoende water drinkt kunnen afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken via de huid, wat onzuiverheden veroorzaakt. Doordat de doorbloeding wordt geactiveerd kan jouw huid roder worden; door water te drinken neemt dit af.

Vermijd 10 dagen de zonnebank. Je huid is na de behandeling bezig zichzelf te vernieuwen. Als je onder de zonnebank gaat, heb je kans op verbranding. Ook is de huid gevoeliger voor pigmentvlekken. Uiteraard moet je gedurende deze periode ook oppassen voor te lange blootstelling aan zonlicht. Sluit je dagverzorging altijd af met Oxygen Cream SPF 30, Brightening Cream SPF 50 of de Oxygen BB Cream SPF 50, ook in de winter.

Scrub bij lichte schilfering. Na 3-4 dagen kun je last krijgen van lichte schilfering. Je kunt jouw huid dan scrubben met de DÉCAAR Oxygen Scrub of de Natural Exfoliation Scrub.

Masker

Om te voorkomen dat je huid 3-4 dagen na de peeling wat trekkerig aanvoelt, gebruik een masker passende bij jouw huidtype. Het masker voedt intensief de huid en zorgt voor betere resultaten.

Sauna & Sport

De eerste 2 dagen raden wij aan de sauna te vermijden. Vermijd daarnaast sporten waarbij je intensief zweet, de eerste dag dat je bent behandeld.

DutchEnglish
Scroll naar top