Peel to Reveal

De Peel to Reveal Treatment is er op gericht om dode huidcellen effectief en grondig te verwijderen en daarmee voor een algehele verbetering en opfrisser van je huid te zorgen. De Blue Peel Radiance is een peeling op basis van 20% salicylzuur en een mix van glycolzuur en melkzuur (beide 1,7%). In combinatie zorgen deze actieve ingrediënten voor een ultieme diepe reiniging van de huid, verminderen van een vette glans, verfijning van de poriën en een egale huidteint. Een ideale, effectieve behandeling voor na de zomer!

Waar bestaat deze behandeling uit?

Stap 1: Reiniging van het gezicht met een Obagi cleanser.

Stap 2: Voorbehandeling van de peeling. De Prep Solution zorgt voor een juiste ontvetting en pH-waarde van de huid met het ingrediënt Witch Hazel, zodat de peeling optimaal en egaal opgenomen wordt.

Stap 3: Obagi Blue Peel Radiance. De Blue Peel Radiance is een peeling op basis van 20% salicylzuur en een blend van glycol- en melkzuur (beide 1,7%).

Stap 4: Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie, welke de behandelde huid intens voeden en hydrateren gedurende minimaal 8 uur.

Stap 5: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat een universeel tintje welke zich aanpast aan je huidskleur, SPF 25, is rijk aan vitamine K en allantoïne voor een optimaal huidherstel, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.

Indicatie: Algehele opfrisser, fijne lijntjes, epidermaal pigment, doffe huid, verhoornde huid, grove poriën.

Contra-indicatie: Extreem droge en gevoelige huid, zwangerschap en borstvoeding.

DutchEnglish
Scroll naar top