Gezichtsbehandelingen

Bij Sorelle Laser Clinic kunt je terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen, hieronder vindt je het overzicht van al onze gezichtsbehandelingen. 

Permanente laserontharing

Heb je last van ongewenste, overmatige haargroei en/of ingegroeide haren?  In dat geval is definitieve laserontharing met een diode  laserapparaat de beste oplossing om van je ongewenste haargroei af te komen. 

Permanente laserontharing met de diode laser werkt snel en is zeer effectief. Met slechts 6-8 behandelingen ben je op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier verlost van je ongewenste haargroei. Met de Diode Ice Laser Platina beschikken wij over de laatste en beste technologie.

pexels-kerimeveyik-16032305

Rugbehandelingen

Veel mensen hebben last van onzuiverheden of acne op de rug. Hoewel de rug vaker bedekt is dan het gezicht wordt dit als vervelend ervaren. Met name tijdens de zomer. Gedurende deze tijd trekt men luchtigere kleding gedragen, is het niet fijn om onzuiverheden, pirgmentvlekken en zichtbare littekens op de rug te hebben. Een rugbehandeling kan goed helpen bij onzuiverheden op de rug en schouders.

pexels-jonathanborba-19641809 (1)