Vitamin C Glow Facial

Elke huid knapt hier van op! De Vitamin C Glow treatment is er om je huid weer te laten stralen. Tijdens de behandeling gebruik ik de best opneembare vorm van vitamine C: L-ascorbinezuur. Je huid wordt hierdoor optimaal voorzien van een vitamine C boost. De hoge concentraties vitamine C in deze treatment geven je huid een prachtig egale teint met een onweerstaanbare Glow. Dat willen we allemaal, toch?

Vitamin C

Waar bestaat deze behandeling uit?

Reiniging van het gezicht met een Obagi cleanser.
Aanbrengen van een Obagi toner. Deze toner zorgt voor een juiste pH-waarde van je huid en een grondige reiniging van de poriën met een frisse huid als resultaat.
Vitamine C scrub & masker. De huid wordt gescrubt om dode huidcellen te verwijderen, hierdoor kunnen de actieve werkstoffen uit het masker beter door de huid opgenomen worden. Vervolgens zal het masker 10 – 15 minuten inwerken. Je kunt tijdens het masker een warm, prikkelend gevoel ervaren. Dit komt door de opname van 30% L-Ascorbinezuur (vitamine C) wat zorgt voor afname van pigment, hydratatie en een egale, glanzende huidteint.
Extra vitamine C boost. Dit serum bevat 10% L-Ascorbinezuur (vitamine C) voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen en stralingen van buitenaf en vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigment. Zorgt voor huidverstrakking.
Oogverzorging. Dit product zorgt voor een verstrakking van de huid rondom de ogen en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie, welke de behandelde huid intens voeden en hydrateren gedurende minimaal 8 uur.
Beschermen. Beschermt de huid tegen zonstraling en dient als anti-oxidant met 10% L-Ascorbinezuur (vitamine C). Dit product kan even een prikkeling geven door de opname van vitamine C.

Indicatie: Jonge huid, verouderde huid, verslapte huid, doffe huid, fijne lijntjes en rimpels, huid met pigment vlekken, of een huid die al in goede conditie is.
Contra-indicatie: Extreem droge en gevoelige huid, zwangerschap en borstvoeding.

DutchEnglish
Scroll naar top