Medisch Microneedling SkinPen

Je huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime.

Medisch Microneedling SkinPen

Meer over SkinPen...

Je huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere microneedling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige microneedling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Skinpen apparaat. microneedling

Indicaties SkinPen

– (Acné) littekens
– Fijne lijntjes
– Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
– Doffe huid
– Grove huidstructuur
– Striae / striemen
– Vergrote poriën
– Verslapte huid

 

 

Hoe werkt het?

Met medisch microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleinte microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch microneedling is effectiever en zorgt daarvoor voor een zichtbaarder resultaat. 

Na de behandeling afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal je huid er wat roder uitzien en warm / prikkend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

 

DutchEnglish
Scroll naar top